Toont alle 6 resultaten

Ventilator badkamer


Iedere ruimte in huis, op het werk of op een andere locatie heeft baat bij het gebruik van een ventilator. Het is niet alleen zo dat de temperatuur hierdoor makkelijker te reguleren is, maar ook de kwaliteit van de lucht wordt hierdoor verbeterd. Denk bijvoorbeeld aan de lucht in de badkamer of in het toilet. Door het gebruik van een ventilator ben je in deze ruimtes verzekerd van maximale afzuiging.

219.95

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 6
Bediening: Afstandsbediening

-17%
189.95

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 6
Bediening: Afstandsbediening, Smart Wifi

-16%
209.95

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 6
Bediening: Afstandsbediening, Smart Wifi

-12%
229.95

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 6
Bediening: Afstandsbediening


De juiste locatie voor uw badkamerventilator

Het gebruik van ventilatoren in de badkamer is geen nieuwe ontwikkeling. De ventilatoren die gebruikt worden in badkamers hebben echter wel een grote ontwikkeling doorgemaakt. De ventilatoren die gebruikt worden in badkamers zijn stiller en energiezuiniger geworden. Waarschijnlijk herkent iedereen het typerende geluid van de badkamerventilatoren van vroeger wel. Een hard gebrom tijdens het douchen of het toiletgebruik. De badkamerventilatoren in onze webshop kenmerken zich door hun lage energiegebruik en het geringe geluid dat deze voortbrengen. Een ventilator in de badkamer wordt gebruikelijk aangebracht op de muur. Om zo goed mogelijk te kunnen ventileren vind je de ventilator vaak wat hoger en meestal met een in een muur die de ruimte verbindt met buiten. Door de badkamerventilator te plaatsen op de muur die verbindt met buiten, kan deze de ruimte makkelijker ventileren. Is het niet mogelijk om een ventilator te plaatsen op de buitenmuur? Kies dan liever voor een buisventilator of een mechanische ventilatie in uw badkamer. Wanneer de ventilator niet op een buitenmuur geplaatst wordt, moet de geventileerde lucht een aanzienlijk langere afstand afleggen. Hiervoor is een ander ventilatiesysteem nodig. De buisventilator en de mechanische ventilatie zijn krachtiger en kunnen er hierdoor voor zorgen dat de verbinding met de buitenlucht wel goed tot stand komt. De keuze in verschillende designs is groot. Kies je voor rond of vierkant en wil je liever direct zicht op de ventilatiebladen of een afdekkend klepje om deze bladen uit het zicht te nemen? Design wordt een steeds belangrijker onderdeel van ventilatoren. Zeker nu de badkamer steeds meer een luxe wordt en de meeste badkamers niet onderdoen voor een heuse welness gelegenheid. Meestal worden deze ventilatoren geleverd in het wit, maar zwart en grijs zijn ook mogelijk.

Nog vragen

Heb je behoefte aan advies bij het kiezen van een badkamerventilator of heb je aanvullende vragen over het design of de werking? Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag! Contact opnemen kan via een e-mail. Deze kan gestuurd worden naar info@ventilatorenbaas.nl
×

Hoi!

Klik op een van onze klantenservice medewerkers om contact met ons te nemen of mail naar info@delampenbaas.nl

× Hoe kan ik je helpen?