Enig resultaat

Houten tafelventilatoren

Op zoek naar een houten tafelventilator? Dan ben je bij ventilatorenbaas.nl aan het juiste adres! Tafelventilatoren zijn bij uitstek ideaal voor in het kantoor of in uw thuiskantoor. Met warme dagen in het verschiet kan de temperatuur snel oplopen. Voel jij je concentratie al afnemen terwijl het kwik stijgt? Om het hoofd koel te houden is een houten tafelventilator de perfecte uitkomst!

-7%
83.65

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: Schakelaar op product


Een lust voor het oog

Omdat het oog ook wat wil, wijzen wij je graag op onze serie houten tafelventilatoren. Iedereen kent ongetwijfeld de standaard witte tafelventilator. Prima geschikt en zeker ook te koop op onze website. Maar wil jij een echt eyecatcher op je bureau? Houd je van mooie items met een warme uitstraling en een chique design? Kijk dan naar onze houten tafelventilatoren! De houtkleuren geven het kantoor of de woonruimte een extra sieraad en zelf op minder warme dagen is de houten tafelventilator een prachtige aanvulling op interieur! Geen tripje naar zolder in de wintermaanden, want deze ventilator wil je zeker laten staan! Onze houten tafelventilatoren beschikken over drie verschillende standen waarmee je de intensiteit van de koele lucht makkelijk reguleert. De stroomvoorziening wordt geregeld met een snoer. Dit snoer heeft een platte stekker en past hierdoor makkelijk tussen het bureau en de muur. Let bij het kopen van een houten tafelventilator op de materiaalsoort. Welke houtsoort is er gebruikt? Of betreft het een item met een houtlook? Dit kan belangrijk zijn voor de ruimte waar de tafelventilator gebruikt wordt. Gebruik geen houten ventilatoren in een ruimte met een hoge luchtvochtigheid. Op de langere termijn kunnen houtsoorten hier niet goed tegen. Kies hiervoor een item met een houtlook.

Nog vragen

Heb je behoefte aan advies bij het kiezen van een tafelventilator of heb je aanvullende vragen over het design of de werking? Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag! Contact opnemen kan via een e-mail. Deze kan gestuurd worden naar info@ventilatorenbaas.nl
×

Hoi!

Klik op een van onze klantenservice medewerkers om contact met ons te nemen of mail naar info@delampenbaas.nl

× Hoe kan ik je helpen?