Toont alle 3 resultaten

Witte tafelventilatoren

Witte tafelventilatoren zijn de perfecte aanvulling op je interieur. Ze zijn praktisch en functioneel. In onze webshop vind je ook nog eens witte tafelventilatoren die zich onderscheiden door hun uiterlijk en hierdoor een ware toevoeging zijn aan het interieur.
Het belangrijkst blijft natuurlijk de functie van de witte tafelventilator. Tafelventilatoren staan bekend om hun toepasbaarheid en doelgerichtheid. Dit komt mede door de zwenkfunctie die op praktisch elke witte tafelventilator te vinden is. Door deze functie kan de witte tafelventilator heel gerichte verkoeling geven. Heerlijke verkoelend op warme dagen en daarnaast heeft een witte tafelventilator een rustige en nette uitstraling. Komt er een koude periode aan? Een tafelventilator is snel en gemakkelijk opgeruimd. Geen gedoe met monteren en demonteren. De meeste tafelventilatoren passen zonder demontage terug in de doos. Berg de tafelventilator op en haal deze weer tevoorschijn wanneer je verkoeling nodig hebt. Let op, berg de witte tafelventilator altijd weg op een droge en koele plaats.

-7%
Oorspronkelijke prijs was: €34.95.Huidige prijs is: €32.50.

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: Schakelaar op product

-7%
Oorspronkelijke prijs was: €59.95.Huidige prijs is: €55.75.

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: Schakelaar op product

-8%
Oorspronkelijke prijs was: €28.95.Huidige prijs is: €26.63.

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: Schakelaar op product


Wit als basis

Waarom een witte tafelventilator? Onze tafelventilatoren zijn beschikbaar in vele verschillende kleuren, voor ieder wat wils. Toch zijn er vele redenen om voor wit te kiezen. Zo is onderzocht en bewezen dat wit stimuleert tot opruimen. Een perfecte reden om een witte tafelventilator op je bureau of in de woonkamer te plaatsen. Daarnaast is wit een basiskleur. Deze kleur past in elk interieur en bij elke stijl. Met de keuze voor een witte tafelventilator weet je zeker dat je goed zit. Verder straalt wit rust uit en staat de kleur wit symbool voor reinheid. Een witte tafelventilator zorgt dus voor een opgeruimd huis en een rustige sfeer in de ruimte.

De kenmerken

Al onze tafelventilatoren beschikken over een minimum van drie verschillende standen. Door deze standen kun je zelf bepalen hoe snel de bladen roteren en hoeveel koele lucht er verspreid wordt. Dus heb je liever een koel briesje op de achtergrond of gaat jouw voorkeur uit naar een stevigere verfrissing? Alles is mogelijk. Ook zijn onze witte tafelventilatoren beschikbaar in verschillende prijsklassen. Zo kunnen wij garanderen dat er ook een witte tafelventilator bij is die past bij jouw wensen en het interieur! Onze tafelventilatoren zijn niet in hoogte verstelbaar.

Nog vragen

Heb jij behoefte aan advies bij het kiezen van een tafelventilator of heb je aanvullende vragen over het design of de werking? Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag! Contact opnemen kan via een e-mail. Deze kan gestuurd worden naar info@deventilatorenbaas.nl
×

Hoi!

Klik op een van onze klantenservice medewerkers om contact met ons te nemen of mail naar info@delampenbaas.nl

×