Tafelventilatoren met afstandsbediening

Ben je op zoek naar een mooie en luxe tafelventilator? Overweeg dan eens een tafelventilator met afstandsbediening! De afstandsbediening zorgt ervoor dat tafelventilator makkelijk te bedienen is, ook wanneer je niet direct naast de tafelventilator zit. Ideaal wanneer de tafelventilator op een kast staat of aan de overkant van een overvolle tafel. Bezoek snel onze website: www.ventilatorenbaas.nl! Kies hier jouw eigen tafelventilator met afstandsbediening.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Waarom een tafelventilator met afstandsbediening voor iedereen geschikt is

Een tafelventilator is een onmisbaar item in vrijwel ieder huishouden. Makkelijk op te bergen en nog makkelijker neer te zetten aan de vooravond van een nieuwe en warme zomer. In vele huishoudens vind je er zelfs meerdere. Voor de slaapkamers, de woonkamer, de werkkamer en ga zo maar door. Een tafelventilator is voor iedereen en voor iedere ruimte geschikt. Hiermee wordt verkoeling over korte afstand. Een tafelventilator heeft een bereik van een aantal meter en is ideaal voor kortere afstanden. De afstandsbediening heeft een bereik van maximaal 15 meter. Op de afstandsbediening vind je maar een klein aantal knoppen, wat het gebruik ervan gemakkelijk maakt voor iedereen. Met de afstandsbediening kun je rotatiesnelheid van de ventilator instellen en de ventilator in- en uitschakelen. In onze webshop zijn ook een aantal ventilatoren met afstandsbediening te vinden die meer functies hebben. Zo kun je bijvoorbeeld bij sommige ventilatoren een timer instellen. Zo kun je een tijd instellen wanneer de ventilator aan en uit gaat. Ideaal wanneer je graag naar bed gaat met de ventilator aan. Zo weet je zeker dat je in een optimale temperatuur gaat slapen, terwijl je er ook voor zorgt dat de ventilator niet de hele nacht blijft draaien. Je kunt de tafelventilator natuurlijk ook laten draaien voordat je in de ruimte aanwezig bent. Wie wil er niet om half 9 plaatsnemen op een koele werkplek? De afstandsbedieningen werken op batterijen. De batterijen zitten niet inbegrepen bij de ventilator. Al onze ventilatoren worden gratis thuis bezorgd. Na bezorging heb je 14 dagen de tijd om te beslissen of de ventilator naar wens is. Niet naar wens? Stuur de ventilator naar ons terug en kies de ventilator die wel bij jou past!

Nog vragen

Heb je behoefte aan advies bij het kiezen van een retro ventilator of heb je aanvullende vragen over het design of de werking? Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag! Contact opnemen kan via een e-mail. Deze kan gestuurd worden naar info@deventilatorenbaas.nl
×

Hoi!

Klik op een van onze klantenservice medewerkers om contact met ons te nemen of mail naar info@delampenbaas.nl

×