Toont alle 5 resultaten

Plafondventilatoren buiten

Bent u op zoek naar een plafondventilator om buiten te gebruiken? Dit is mogelijk bij ventilatorenbaas.nl! Plafondventilatoren voor buiten zijn een grote toevoeging om bijvoorbeeld te plaatsen onder uw overkapping. Bij het aanschaffen van een plafondventilator voor buiten is het belangrijk om op een aantal zaken goed te letten.

219.95

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 6
Bediening: Afstandsbediening

-10%
199.95

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 6
Bediening: Afstandsbediening

-17%
189.95

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 6
Bediening: Afstandsbediening, Smart Wifi

-7%
167.35

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: Schakelaar op product

-12%
229.95

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 6
Bediening: Afstandsbediening


Eisenpakket voor plafondventilatoren buiten

Plafondventilatoren voor buiten moeten aan vele eisen voldoen. Ze worden namelijk blootgesteld aan vele verschillende factoren. Denk hierbij aan temperatuur, wind, neerslag en vuil. Niet alle plafondventilatoren kunnen hier goed tegen. Wanneer u besluit om plafondventilatoren voor binnen ook buiten te gebruiken zal dit snel problemen opleveren. Wanneer deze plafondventilatoren voor binnen ook buiten gebruikt worden, vervalt de garantie. Belangrijk dus om een goede, weerbestendige plafondventilator voor buiten aan te schaffen. Zo heeft u optimaal plezier van een plafondventilator onder uw overkapping. Plafondventilatoren voor buiten zorgen ervoor dat altijd prettig toeven is onder de overkapping. De plafondventilator zorgt voor verkoeling en vliegen vinden de bewegingen van een plafondventilator niet prettig. Zij zullen het gezelschap onder de overkapping hierdoor eerder met rust laten. Plafondventilatoren voor buiten zijn over het algemeen wat prijziger dan de collectie plafondventilatoren voor binnen. Dat is echter niet voor niets. Er worden meer eisen gesteld aan een plafondventilator voor buiten en bij ventilatorenbaas.nl willen wij dat je met de aankoop van elke ventilator een topproduct in huis hebt! Daarom zijn onze plafondventilatoren voor buiten van de beste kwaliteit. Hierdoor kunnen zij tegen hoge temperaturen, vocht, stof en vuil. Zelfs wanneer je dicht bij zee woont zijn onze plafondventilatoren voor buiten een goed idee. Ze zijn namelijk ook bestand tegen agressief zeewater. Om een ventilator voor buiten veilig te kunnen gebruiken is het belangrijk dat de motor van de ventilator goed geplaatst en voldoende afgeschermd wordt. Zo kan de motor van de ventilator alle weersomstandigheden veilig trotseren. Vrijwel alle plafondventilatoren voor buiten worden bediend door een afstandsbediening of een wandschakelaar. Geen gedoe om de hoge plafondventilator in de schakelen, maar vanuit een heerlijke, comfortabele tuinstoel met één druk op de knop geregeld.

Nog vragen

Heb je behoefte aan advies bij het kiezen van een plafondventilator voor buiten of heb je aanvullende vragen over het design of de werking? Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag! Contact opnemen kan via een e-mail. Deze kan gestuurd worden naar info@ventilatorenbaas.nl
×

Hoi!

Klik op een van onze klantenservice medewerkers om contact met ons te nemen of mail naar info@delampenbaas.nl

× Hoe kan ik je helpen?