Toont alle 24 resultaten

Zwarte plafondventilatoren

Ben je op zoek naar een tijdloze en elegantie plafondventilator? Neem dan een kijken bij onze zwarte plafondventilatoren. Plafondventilatoren zijn tijdloos en effectief. Door een plafondventilator te kiezen in een zwarte kleur kies je voor effectiviteit in een elegant jasje.

-10%
224.95

Voeding: netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: afstandsbediening

-31%
-11%
209.95

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: Afstandsb3diening

259.95

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 6
Bediening: Afstandsbediening, Smart Wifi

-4%
-20%
229.95

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 6
Bediening: Afstandsbediening, Smart Wifi


Zwart als kleur voor uw plafondventilator

De kleur zwart wordt gezien als de donkerste kleur die er is. Samen met wit en grijs worden deze kleuren beschouwd als neutrale, niet bonte, kleuren. Deze niet bonte kleuren zijn in het interieur en voor accessoires erg populair. In onze webshop is zwart dan ook, samen met wit, de best verkopende kleur. De kleur zwart is zichtbaar wanneer er geen enkel licht is of al het licht geabsorbeerd wordt door een oppervlak. Zwart stond vroeger vooral bekend als sombere kleur. Deze kleur werd geassocieerd met somberheid en verdriet. Tegenwoordig is zwart meer dan neerslachtigheid. Zo staat de kleur zwart symbool voor ondoordringbaarheid en kracht en is het een graag geziene kleur in een strak interieur. Je kunt de kleur zwart immers heel goed combineren met allerlei verschillende kleuren en materialen. Een zwarte plafondventilator is daardoor een goede keuze. Welke kleuren of materialen in uw interieur ook de bovenhand voeren, een zwarte plafondventilator pas hier altijd bij! Zwart combineert vooral mooi met houten en metalen accessoires. In onze webshop zijn ook zwarte plafondventilatoren te vinden met houten of metalen onderdelen. Deze zwarte plafondventilatoren zijn eigentijds en uniek.

Stille plafondventilatoren

Buiten het design zijn er natuurlijk nog andere eisen waar een goede plafondventilator aan moet voldoen. Van onze klanten horen wij vooral terug dat zij veel plezier hebben van onze stille plafondventilatoren. Onze extra stille plafondventilatoren zijn voorzien van een superstille, maar krachtige motor. Hierdoor ervaar je tijdens het werken, lezen of televisie kijken geen hinder van een brommend geluid. In deze tijd vangen we allemaal gedurende dag zoveel prikkels op, dat de mogelijkheid tot ontspannen in een prikkelvrije, stille ruimte een groot goed is. Met onze stille zwarte plafondventilatoren is zeker mogelijk!

Nog vragen

Heb je behoefte aan advies bij het kiezen van een zwarte plafondventilator of heb je aanvullende vragen over het design of de werking? Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag! Contact opnemen kan via een e-mail. Deze kan gestuurd worden naar info@ventilatorenbaas.nl
×

Hoi!

Klik op een van onze klantenservice medewerkers om contact met ons te nemen of mail naar info@delampenbaas.nl

× Hoe kan ik je helpen?