Toont alle 5 resultaten

Torenventilatoren

Welke wensen heb jij voor een torenventilator? Een torenventilator biedt in de eerste plaats natuurlijk verkoeling door middel van gelijkmatig verdeelde ventilatie. Maar een torenventilator biedt zoveel meer mogelijkheden. In onze webshop vind je bijvoorbeeld torenventilatoren met afstandsbediening, met timer en vele andere aanvullende functies. Welke functies zijn onmisbaar voor jou? Of wil je graag genieten van alle extra luxe die deze functies bieden?
Alles is mogelijk. Neem een kijkje in onze webshop en laat je inspireren door alle mogelijkheden.

-7%
83.65

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: Schakelaar op product

-5%
218.45

Voeding: netstroom
Aantal standen: 5
Bediening: afstandsbediening

-7%
69.70

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: Met afstandsbediening

-5%
85.45

Voeding: netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: afstandsbediening

-4%
86.35

Voeding: netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: schakelaar op ventilator


Het design van een torenventilatoren

Torenventilatoren zijn zoals de naam al zegt; vergelijkbaar met een toren. Het design is langwerpig en verticaal. Deze vorm voorziet de ventilatoren niet alleen van een moderne uitstraling, het maakt de torenventilator ook praktisch. Deze neemt door zijn vorm namelijk weinig ruimte in en is gemakkelijk te plaatsen.

Torenventilatoren zijn in veel gevallen gemaakt van kunststof. Dit draagt bij aan het gebruiksgemak van de torenventilator. Hij is hierdoor licht en gemakkelijk te verplaatsen. Sommige torenventilatoren in onze webshop beschikken over een handvat, waardoor deze zonder problemen te dragen is. Kijk hiervoor goed in de omschrijving van het product. Door het lichte gewicht en het handvat kun je de torenventilator, wanneer deze niet gebruikt wordt, in een hoekje van de kamer plaatsen. Wanneer je de torenventilator weer wilt gebruiken haal je hem in luttele seconden weer tevoorschijn en plaats je hem op de gewenste locatie. De torenventilator is door al zijn gebruiksgemak ook zonder problemen op te bergen achter een schot op zolder of in de kelder. Toch denken wij dat dit niet veel zal gebeuren. Onze torenventilatoren worden namelijk geleverd in verschillende designs. De een nog mooier, stijlvoller en rustiger dan de ander. Geen storend ogende ventilator in uw kamer, maar een elegante toevoeging aan het interieur! Onze torenventilatoren worden geleverd in diverse kleuren. Grijs, zwart en wit zijn de meest voorkomende kleuren en behoren tot een rustig kleurpalet. Welke kleur past het best in jouw woning?

Nog vragen

Heb je behoefte aan advies bij het kiezen van een torenventilator of heb je aanvullende vragen over het design of de werking? Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag! Contact opnemen kan via een e-mail. Deze kan gestuurd worden naar info@ventilatorenbaas.nl
×

Hoi!

Klik op een van onze klantenservice medewerkers om contact met ons te nemen of mail naar info@delampenbaas.nl

× Hoe kan ik je helpen?