Toont alle 4 resultaten

Torenventilatoren met afstandsbediening

Onze torenventilatoren met afstandsbediening zorgen voor optimaal comfort en gewenste verkoeling op warme zomerdagen. Ben jij nog op zoek naar de perfecte ventilator voor de naderende zomer? Neem dan een kijkje in onze webshop. De keuze in torenventilatoren met afstandsbediening is ruim en divers.

-7%
Oorspronkelijke prijs was: €89.95.Huidige prijs is: €83.65.

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: Schakelaar op product

-5%
Oorspronkelijke prijs was: €229.95.Huidige prijs is: €218.45.

Voeding: netstroom
Aantal standen: 5
Bediening: afstandsbediening

-7%
Oorspronkelijke prijs was: €74.95.Huidige prijs is: €69.70.

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: Met afstandsbediening

-5%
Oorspronkelijke prijs was: €89.95.Huidige prijs is: €85.45.

Voeding: netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: afstandsbediening


Ultieme luxe: een torenventilator met afstandsbediening

Een torenventilator met afstandsbediening geeft je een gevoel van luxe en comfort. Alle instellingen van de torenventilator zijn te regelen met de bijgeleverde afstandsbediening. De afstandsbediening zelf is compact en makkelijk te bedienen door ieder lid van het gezin. Stel aan de hand van de afstandsbediening in hoe krachtig je de ventilator wilt laten blazen, kies de gewenste rotatie en stel de timer in. Geen reden om op te staan, maar alle gemak om heerlijk te blijven zitten tijdens de warmste dagen van het jaar. Laat de torenventilator met afstandsbediening zijn werk doen en geniet van de gelijkmatig verdeelde ventilatie. Vind je dat de torenventilator te veel koele lucht verspreid? Met een enkele druk op de afstandsbediening kies je een andere luchtstroomsnelheid. Onze torenventilatoren beschikken allemaal over minstens drie verschillende luchtstroomsnelheden.

Onze torenventilatoren worden voorzien van energie door deze aan te sluiten op de netstroom. Om het gemak van een torenventilator zo groot mogelijk te maken zijn er ventilatoren beschikbaar met een extra lang snoer. Sommige torenventilatoren worden geleverd met snoeren tot wel 170 centimeter! Door deze lengte vergroot je het gebruiksgemak van de torenventilator. De torenventilator is hierdoor flexibel en kan gericht worden op iedere gewenste plaats. Sommige torenventilatoren staan op een speciale en draaibare sokkel. Deze ventilatoren, die ook wel sokkelventilatoren genoemd worden, kunnen hierdoor volledig om hun as draaien. De verkoelende luchtstroom kan zich door deze functie door de gehele ruimte verplaatsen. Idealiter plaats je deze sokkelventilator in het midden van de ruimte. Ideaal voor een werkplek waar meerdere mensen aanwezig zijn of in een winkel.

Nog meer opties op jouw torenventilator met afstandsbediening

Naast torenventilatoren met afstandsbediening vind je in onze webshop ook torenventilatoren met timers, torenventilatoren met USB- aansluiting en torenventilatoren die over meerdere van deze functies beschikken. De timerfunctie zorgt ervoor dat de torenventilator vooraf ingesteld kan worden. Je beschikt hiermee over de mogelijkheid om de torenventilator te laten draaien in jouw afwezigheid. Deze instellingen kunnen verzorgd worden met de bijgeleverde afstandsbediening. Torenventilatoren met USB zijn ideaal op locaties waar geen stopcontact beschikbaar is. Bekijk al deze andere extra's in onze webshop!

Nog vragen

Heb je behoefte aan advies bij het kiezen van een torenventilator met afstandsbediening of heb je aanvullende vragen over het design of de werking? Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag! Contact opnemen kan via een e-mail. Deze kan gestuurd worden naar info@deventilatorenbaas.nl
×

Hoi!

Klik op een van onze klantenservice medewerkers om contact met ons te nemen of mail naar info@delampenbaas.nl

×