Tafelventilatoren tegen vliegen

Ben jij op zoek naar een tafelventilator met een specifiek doel? Wordt je horendol van het gezoem om je heen en zorgen vliegen voor veel afleiding tijdens werk en ontspanning? Neem het lot dan in eigen hand en zorg ervoor dat je weer rustig kunt werken en plezier kunt hebben zonder afleiding. Neem een kijkje bij onze speciale tafelventilatoren tegen vliegen en gun jezelf deze luxe.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Hoe werkt een tafelventilator tegen vliegen?

Een tafelventilator tegen vliegen jaagt vliegen weg. De tafelventilator zorgt ervoor dat vliegen zich niet prettig voelen in de ruimte rondom de speciale ventilator. De roterende armen van de vliegenventilator zorgen ervoor dat de vliegen niet neer durven te strijken in de omgeving. Ook de opgewekte luchtstromen zorgen ervoor dat de vliegen liever ergens anders landen. Dit ongemak zorgt ervoor dat de vliegen niet op tafel zullen landen en niet rond uw eten of andere spullen circuleren. Het gebruik van een speciale tafelventilator tegen vliegen kent vele voordelen. Het gebruik en de installatie kosten weinig tot geen moeite. De tafelventilator tegen vliegen werkt op batterijen en is gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen. Onze tafelventilator tegen vliegen is een diervriendelijke oplossing voor uw overlast. De vliegen worden door het gebruik van de tafelventilator tegen vliegen verjaagd, maar niet gedood. Ook wordt het eten op tafel door deze ventilatoren beschermd. Zo zorgen we er samen voor dat er geen eten weggegooid hoeft te worden en gaan we voedselverspilling tegen. Wil jij ook genieten van etentjes, spelletjesavonden of een rustige werkplek zonder gevleugelde bezoekers? Bestel jouw vliegenventilator bij ons en probeer het zelf! Let op! Elke tafelventilator tegen vliegen beschermt ongeveer 1 m2 tafel tegen ongewenste vliegen. Dit is perfect voor een salontafel of bijzettafel. Wil je de tafelventilatoren graag gebruiken op een grotere tafel? Bestel er dan meerdere. Twee tafelventilatoren tegen vliegen zijn goed voor ongeveer 2-3 m2 bescherming. Dit is voldoende voor de gemiddelde eettafel.

Nog vragen

Heb je behoefte aan advies bij het kiezen van een tafelventilator tegen vliegen of heb je aanvullende vragen over het design of de werking? Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag! Contact opnemen kan via een e-mail. Deze kan gestuurd worden naar info@ventilatorenbaas.nl
×

Hoi!

Klik op een van onze klantenservice medewerkers om contact met ons te nemen of mail naar info@delampenbaas.nl

×