Over ons

Even voorstellen

Mijn naam is Matthew Blom en ik ben de eigenaar van de Ventilatorenbaas. In mijn studententijd ben ik begonnen met het opzetten van een eigen webshop. 
Verlichting was mijn eerste verkoopproduct. Nooit had ik kunnen denken dat mijn bijbaan een florerend bedrijf zou worden.
 
Ik merkte al snel na de start van mij eerste bedrijf dat mijn passie in deze branche ligt. Ik haal veel voldoening uit het leveren van de producten die ik met veel zorg en aandacht geselecteerd heb. De missie van de Ventilatorenbaas is om kwaliteit te leveren in combinatie met directe service. Het is ontzettend mooi om klanten blij te maken. En dat hebben we de afgelopen jaren zeker kunnen doen! We hebben al duizenden klanten kunnen verblijden met onze fantastische producten. 
 
De Ventilatorenbaas is een prominente en betrouwbare aanbieder waar jij de ventilator kunt vinden die voldoet aan al jouw wensen. 
In onze webshop vind je een divers assortiment met de grootste keuze in design, kleuren en functies. 
 
Hulp nodig bij het kiezen van een ventilator? De medewerkers van onze serviceafdeling staan iedere werkdag voor je klaar met professioneel advies en tips. 
Naar aanleiding van onze persoonlijke service ontvangen wij vele tevreden reviews en werden wij het afgelopen jaar beoordeeld met een tevredenheidsscore van maar liefst een 9,5! Laat jij ook je review bij ons achter?
 

Naast ventilatoren bieden wij ook een ruim assortiment lampen. Neem een kijkje op https://www.delampenbaas.nl en laat je verrassen door ons diverse aanbod en onze scherpe prijzen.

Gratis verzending vanaf €50,-
30 dagen bedenktijd
Groot aanbod ventilatoren
Klantbeoordeling 9.5 / 10

Contact opnemen

info@deventilatorenbaas.nl
+31850602925
No images found.