Toont alle 6 resultaten

Staande ventilatoren

Staande ventilatoren zijn de ideale ventilatoren voor op het werk en thuis. Deze ventilator plaats je gemakkelijk op de grond en is net zo gemakkelijk weer te verplaatsen. Groot voordeel van staande ventilatoren is dat deze op de grond geplaatst wordt, maar dat door de hoogte van de ventilator de koele lucht toch op de perfecte hoogte verspreidt wordt. Heb je liever een andere hoogte? Vrijwel alle staande ventilatoren zijn in hoogte verstelbaar!

-7%
Oorspronkelijke prijs was: €119.95.Huidige prijs is: €111.55.

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: Schakelaar op product

-7%
Oorspronkelijke prijs was: €89.95.Huidige prijs is: €83.65.

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: Schakelaar op product

-5%
Oorspronkelijke prijs was: €229.95.Huidige prijs is: €218.45.

Voeding: netstroom
Aantal standen: 5
Bediening: afstandsbediening

-8%
Oorspronkelijke prijs was: €139.95.Huidige prijs is: €128.75.

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: Schakelaar op product

-5%
Oorspronkelijke prijs was: €89.95.Huidige prijs is: €85.45.

Voeding: netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: afstandsbediening

-4%
Oorspronkelijke prijs was: €89.95.Huidige prijs is: €86.35.

Voeding: netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: schakelaar op ventilator


Staande Ventilatoren

De staande ventilatoren maken zichzelf erg geliefd bij onze klanten doordat zij niet alleen in hoogte verstelbaar zijn, maar ook beschikken over de zwenkfunctie. Je kunt de ventilator richten in de door jouw gekozen richting, maar het is ook mogelijk om de ventilatorkop te laten draaien. De ventilator roteert ongeveer 180 graden, om vervolgens weer terug te draaien. Zo verspreidt de aangenaam koele lucht zich door de gehele ruimte. Door deze functie worden staande ventilatoren vaak gebruikt in slaapkamers en woonkamers. Deze ruimtes worden hierdoor in zijn geheel afgekoeld, wat natuurlijk fijn is wanneer je hier slaapt, eet of even wilt ontspannen in een aangename temperatuur.

Eenvoudige Montage en Opslag

Onze staande ventilatoren zijn gemakkelijk te monteren, zo staat de ventilator in een mum van tijd in elkaar. Klaar om de dag te verkoelen. Aan het einde van de zomer kun je, indien gewenst, de staande ventilator ook weer gemakkelijk demonteren. Zo is de ventilator ook weer eenvoudig op te bergen, in afwachting van het nieuwe zomerseizoen. Bewaar de ventilator in de bijgeleverde doos samen met de gebruiksaanwijzing. In het nieuwe seizoen is de ventilator dan weer snel gemonteerd. Jarenlang plezier van jouw eigen staande ventilator is op deze manier gegarandeerd!

Voor Ieder Wat Wils

Kijk je ogen uit op onze website. Staande ventilatoren vind je in onze webshop in vele verschillende varianten, de een nog mooier dan de ander. Voor elk interieur, voor elke kamer, voor elke stijl is er wel een staande ventilator te vinden. Zwart, wit of staal, werkelijk alles is beschikbaar. Welke staande ventilator kies jij deze zomer?

Nog Vragen?

Heb je behoefte aan advies bij het kiezen van jouw staande ventilator of heb je aanvullende vragen over het design of de werking? Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag! Contact opnemen kan via e-mail. Deze kan gestuurd worden naar info@deventilatorenbaas.nl.

×

Hoi!

Klik op een van onze klantenservice medewerkers om contact met ons te nemen of mail naar info@delampenbaas.nl

×