Toont alle 4 resultaten

Torenventilatoren met timer

Ben je op zoek naar een torenventilator met timer? Begrijpelijk, want deze specifieke ventilatoren geven groot voordeel voor de gebruiker. Iedereen kent tenslotte het benauwde gevoel wanneer je thuiskomt in een bloedhete woning. Of wanneer je werkdag begint in een kantoor waar het kwik al zomerse temperaturen aangeeft voordat de werkdag daadwerkelijk begonnen is. Er is een oplossing voor deze situaties! Een torenventilator met timer geeft de vrijheid om de ventilator te laten draaien wanneer jij zelf niet aanwezig bent!

-7%
Oorspronkelijke prijs was: €89.95.Huidige prijs is: €83.65.

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: Schakelaar op product

-5%
Oorspronkelijke prijs was: €229.95.Huidige prijs is: €218.45.

Voeding: netstroom
Aantal standen: 5
Bediening: afstandsbediening

-7%
Oorspronkelijke prijs was: €74.95.Huidige prijs is: €69.70.

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: Met afstandsbediening

-5%
Oorspronkelijke prijs was: €89.95.Huidige prijs is: €85.45.

Voeding: netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: afstandsbediening


De torenventilator met timer verkoelt in jouw afwezigheid

Er is niets fijner dan thuiskomen in een woning met een prettige temperatuur. Dit geeft de kans om na een drukke dag even echt tot rust te komen. Ook productief werken lukt het best in een kantoor of winkel waar een aangename temperatuur gecreëerd is. Een torenventilator met timer maakt dit allemaal mogelijk. Stel de timer zo in, dat deze de gewenste ruimte al voor jouw aankomst verkoelt. Door de tijdklokfunctie kun je dit heel precies instellen. Een ander voordeel is het instellen wanneer de torenventilator met timer zichzelf moet uitschakelen. Een veelgebruikte functie in zomerse nachten. Laat de ventilator draaien wanneer je naar bed gaat en val in slaap in een gezonde en aangename temperatuur. De ventilator schakelt vanzelf uit wanneer jij al in diepe slaap bent.

De timerfunctie geeft niet alleen comfort, maar biedt ook veiligheid. Door het gebruik van de timerfunctie voorkom je dat de torenventilator de gehele nacht of dag blijft draaien zonder toezicht. Dit geeft natuurlijk ook voordelen voor het beperken van stroomgebruik en is hiermee prettig voor de portemonnee. De timerfunctie van onze torenventilatoren met timer is gemakkelijk in te stellen. Dit kun je doen door middel van de afstandsbediening. Liever een torenventilator zonder afstandsbediening? Stel de timerfunctie dan in via het touchscreen op de torenventilator. Neem een kijkje in onze webshop en laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden. Kies de torenventilator met timer die aan jouw specifieke wensen voldoet. Ook onze verschillende designs zullen je verrassen! Kies, bestel en geniet! Onze producten worden gratis bezorgd vanaf een bestelbedrag vanaf €50,-. Na het bestellen ontvang je jouw eigen torenventilatoren met timer binnen een paar dagen thuis.

Nog vragen

Heb je behoefte aan advies bij het kiezen van een torenventilator met timer of heb je aanvullende vragen over het design of de werking? Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag! Contact opnemen kan via een e-mail. Deze kan gestuurd worden naar info@deventilatorenbaas.nl
×

Hoi!

Klik op een van onze klantenservice medewerkers om contact met ons te nemen of mail naar info@delampenbaas.nl

×