Toont alle 3 resultaten

Zwarte torenventilatoren

De ultieme verkoeling op warme zomerdagen komt toch wel van onze zwarte torenventilatoren. Torenventilatoren kenmerken zich door de merkbare koele luchtstroom die zij produceren. Onze zwarte torenventilatoren zijn stijlvol en ruimtebesparend. Zwarte torenventilatoren passen in iedere ruimte en in ieder interieur. Een zwarte torenventilator past zeker ook bij jou!

-7%
Oorspronkelijke prijs was: €89.95.Huidige prijs is: €83.65.

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: Schakelaar op product

-5%
Oorspronkelijke prijs was: €229.95.Huidige prijs is: €218.45.

Voeding: netstroom
Aantal standen: 5
Bediening: afstandsbediening

-7%
Oorspronkelijke prijs was: €74.95.Huidige prijs is: €69.70.

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: Met afstandsbediening


Pluspunten van zwarte torenventilatoren

Zwarte torenventilatoren kennen veel pluspunten. Torenventilatoren zijn een van de modernere ventilatoren op de markt. In torenventilatoren zitten geen roterende bladen, binnenin bevindt zich een lamellenconstructie die de lucht verkoeld en door de kamer verspreid. Hierom zit een moderne en strak ogende zwarte behulzing. Een gestroomlijnd ontwerp, voor een modern interieur. Het grote voordeel van torenventilatoren is dat deze met gemak overal geplaatst kunnen worden. Deze ventilatoren worden geleverd met een lang snoer en doordat zwarte torenventilatoren een smalle vorm hebben passen ze gemakkelijk op een klein oppervlakte. Zo plaats je de zwarte torenventilator gemakkelijk tussen twee meubels. Een ander voordeel is dat deze smalle ventilator een groot bereik heeft. De koele lucht is te voelen op meters afstand. Wanneer je de zwarte torenventilator in een hoek van de woonkamer plaatst, zal de verkoeling door de gehele kamer te voelen zijn. Omdat de torenventilator een van de modernere ventilatoren is worden deze standaard geleverd met een afstandsbediening. Een afstandsbediening zorgt voor luxe en gemak. Verander de instellingen vanuit je luie stoel, vanaf je werkplek of je bed. Ook beschikken onze torenventilatoren allemaal over een ingebouwd timersysteem. Dit timersysteem zorgt ervoor dat u de ventilator gemakkelijk kunt voorzien van een vaste koelperiode. Stel bijvoorbeeld in dat de timer iedere dag om twaalf uur aangaat. De ventilator draait dan mee op het heetste moment van de dag. Het maakt dan niet of je wel of niet thuis bent. De ventilator verkoelt de woning, zodat jij thuis komt in een prettige temperatuur. Of kies voor de timerfunctie waarin jij als gebruiker instelt hoelang de ventilator nog blijft draaien. Handig om te gebruiken wanneer je naar bed gaat op een warme zomeravond. Laat de ventilator nog meedraaien terwijl je in slaap valt, door het timersysteem schakelt de ventilator vanzelf uit.

Nog vragen

Heb je behoefte aan advies bij het kiezen van een zwarte torenventilator of heb je aanvullende vragen over het design of de werking? Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag! Contact opnemen kan via een e-mail. Deze kan gestuurd worden naar info@deventilatorenbaas.nl
×

Hoi!

Klik op een van onze klantenservice medewerkers om contact met ons te nemen of mail naar info@delampenbaas.nl

×