Toont alle 12 resultaten

Houten ventilatoren

Onze houten ventilatoren zijn een prachtige en nuttige aanvulling in een woning of op een werkplek. De houten details geven de ventilatoren een luxe uitstraling en de houten ventilatoren passen in ieder interieur. Door het gebruik van hout wordt een warme sfeer geschept.
Door het kiezen van jouw favoriete houtsoort of het hout te combineren met andere materialen, creëer je een unieke en persoonlijke ventilator die perfect past bij jouw persoonlijkheid en stijl.
Houten ventilatoren vallen vaak in de categorie retro ventilatoren of design ventilatoren.

299.95

Voeding: netstroom
Aantal standen: 6
Bediening: afstandsbediening, smart wifi

235.95

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 6
Bediening: Afstandsbediening, Smart Wifi

259.95

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 6
Bediening: Afstandsbediening, Smart Wifi

-10%
179.95

Voeding: netstroom
Aantal standen: 6
Bediening: afstandsbediening

249.95

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 6 snelheden
Bediening: afstandsbediening / WIFI

-12%
169.95

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 6
Bediening: Afstandsbediening

-7%
83.65

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: Schakelaar op product

-8%
90.11

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: Schakelaar op product

-8%
119.59

Voeding: netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: trekschakelaar


Welke houten ventilator kies jij?

Voor iedereen is er een geschikte houten ventilator te vinden in onze webshop. In het ruime assortiment vind je houten plafondventilatoren, wandventilatoren en tafelventilatoren. Voor iedere wens is er een geschikte ventilator beschikbaar. Welke ventilator past bij jouw wensen? Om hier achter te kunnen komen is het belangrijk om deze wensen eerst in kaart te brengen. Ben je op zoek naar een ventilator voor in een kleine ruimte en individueel gebruik? Dan is een tafelventilator de juiste keuze. Onze houten compacte tafelventilator is zeer geschikt voor op een bureau. Een houten tafelventilator kan een hete werkdag comfortabeler maken. Zeker nu het thuiswerken voor veel bedrijven de norm geworden is een stukje comfort thuis onmisbaar. Het kantoor is veelal voorzien van airconditioning of een groter ventilatiesysteem. Een tafelventilator is hiervoor een mooi alternatief.

Heb je liever een ventilator voor een grotere ruimte? Kies dan voor een plafondventilator. Een plafondventilator verspreid de koele lucht via de wanden door de ruimte. In een grotere ruimte heb je hier dus meer profijt van. De verkoelende lucht bereikt alle hoeken van de desbetreffende ruimte. Een groot voordeel van een plafondventilator is dat deze het gehele jaar te gebruiken is. Ook in de winter kan een plafondventilator een waardevolle toevoeging zijn. In tegenstelling tot de zomer wordt de ventilator dan namelijk gebruikt om warme lucht te verspreiden. Op deze manier is de temperatuur in de winter ook aangenaam en worden de stookkosten aanzienlijk verminderd. Het hout dat gebruikt wordt voor houten ventilatoren wordt altijd eerst bewerkt. Door deze bewerking kan het hout invloeden van buitenaf beter weerstaan en gaat het hout langer mee. Zo ben je er zeker van de je een duurzaam product koopt.

Nog vragen

Heb je behoefte aan advies bij het kiezen van uw plafondventilator of heb je aanvullende vragen over het design of de werking? Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag! Contact opnemen kan via een e-mail. Deze kan opgestuurd worden naar info@ventilatorenbaas.nl
×

Hoi!

Klik op een van onze klantenservice medewerkers om contact met ons te nemen of mail naar info@delampenbaas.nl

× Hoe kan ik je helpen?