Toont alle 2 resultaten

Ventilator met USB

Ventilatoren met USB zijn perfect geschikt voor reislustige mensen of wanneer je graag tijd buiten doorbrengt. Ventilatoren met USB geven vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, deze ventilator neem je namelijk altijd met je mee! Op vakantie, op het terras, naar het strand en in het park. Ben jij op zoek naar een ventilator om mee te nemen? In een formaat die gemakkelijk in je tas past? Zoek dan niet verder, maar neem een kijkje in onze webshop. Op ventilatorenbaas.nl vind je verschillende ventilatoren met USB-aansluiting.

-7%
241.75

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: Schakelaar op product

-7%
32.50

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: Schakelaar op product


Hoe werken ventilatoren met USB?

Ventilatoren met USB-aansluiting werken, net als onze andere ventilatoren, op stroom. Door de aansluiting van de USB te gebruiken hoeft deze ventilator niet aangesloten te worden netstroom, maar kun je deze op vele andere apparaten aansluiten. Bijvoorbeeld op een computer, laptop of ieder ander apparaat met een USB poort. Werken op een terras of aan het zwembad wordt erg aangenaam met een ventilator aan je zijde. De USB van deze ventilator kan ook aangesloten worden op een adapter. Hierdoor kan de ventilator ook aangesloten worden op netstroom. Dit is praktisch wanneer je de ventilator ook thuis of op kantoor wilt gebruiken. Deze kleine en compacte ventilator is ideaal voor gebruik op kantoor. Door het kleine formaat en de stille motor zullen je collegabs geen overlast ervaren door jouw ventilator.

Kenmerken van ventilatoren met USB

Ventilatoren met USB hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken. Zo zijn deze ventilatoren kleiner dan andere ventilatoren, zodat ze makkelijk meegenomen kunnen worden. De motoren zijn energiezuinig en het materiaal is praktisch, stevig en hittebestendig. Ideaal dus om mee te nemen op reis, met een dagje weg of bij werken op locatie. Ventilatoren met USB worden geproduceerd in vele verschillende kleuren. Van zomers en vrolijk tot neutraal en zakelijk. Voor iedereen is er een passende kleur beschikbaar. De design van onze ventilatoren met USB verschillen niet veel van elkaar, omdat functionaliteit en praktisch gebruik bij deze ventilatoren voorop staat. In onze webshop kun je wel kiezen uit verschillende soorten ventilatoren met USB. Zo bieden wij tafelventilatoren en torenventilatoren met USB.

Nog vragen

Heb je behoefte aan advies bij het kiezen van een ventilator met USB of heb je aanvullende vragen over het design of de werking? Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag! Contact opnemen kan via een e-mail. Deze kan gestuurd worden naar info@ventilatorenbaas.nl
×

Hoi!

Klik op een van onze klantenservice medewerkers om contact met ons te nemen of mail naar info@delampenbaas.nl

× Hoe kan ik je helpen?