Toont alle 2 resultaten

Wandventilatoren

Op zoek naar de perfecte wandventilator? Zoek niet verder! In ons assortiment vind je de mooiste en meest betrouwbare wandventilatoren.

-7%
Oorspronkelijke prijs was: €34.95.Huidige prijs is: €32.50.

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: Schakelaar op product

-8%
Oorspronkelijke prijs was: €64.95.Huidige prijs is: €59.75.

Voeding: Netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: Schakelaar op product


De voordelen van een wandventilator

Waarom kiezen voor een wandventilator? Voor elke behoefte is er bij de ventilatorenbaas.nl een ventilator beschikbaar. Wandventilatoren hebben een aantal interessante voordelen ten opzichte van andere ventilatoren. Zo zijn wandventilatoren ideaal aangezien ze nauwelijks ruimte innemen. Zo blijft de ruimte op het bureau, de vloer of de tafel vrij voor ander gebruik. Wandventilatoren zijn kleiner dan bijvoorbeeld plafondventilatoren en hierdoor blijft er genoeg ruimte over voor schilderijen, fotobs en andere versieringen aan de muur. Bij de wandventilator ontvang je een ophangsysteem waarmee de wandventilator eenvoudig aan de muur gemonteerd kan worden. Daarnaast kan een wandventilator gericht koelen. Je kunt de wandventilator vaststellen op de plek waar jij de koele lucht naartoe wilt leiden. Heel fijn om de ventilator te richten op je eigen werkplek, of op een item waarvan je wilt dat het koel blijft. Dit onderscheidt de wandventilator van de plafondventilator die niet gericht kan koelen.

Moderne snufjes

Kies voor de wandventilator een locatie nabij een stopcontact. Al onze wandventilatoren werken op stroom en zijn in het bezit van een (platte) stekker. Door een strategische plaats te kiezen om de wandventilator te bevestigen voorkom je overlast van snoeren. Sommige wandventilatoren in onze collectie zijn uitgerust met de meeste geavanceerde en moderne snufjes. Wat denk je bijvoorbeeld van een wandventilator met een timerfunctie? Handig om de wandventilator zo in te stellen dat ze een uur voor jouw aankomst al het kantoor gaat verkoelen, zo kom je binnen in een werkomgeving met een prettige temperatuur. Door de timerfunctie kun je ook niet vergeten om de wandventilator uit te zetten. Wanneer je dit wel vergeet gaat de wandventilator immers vanzelf uit! Hiernaast beschikken vrijwel al onze wandventilatoren over een afstandsbediening. Zo kun je de wandventilator van een afstand aanzetten of het programma veranderen. Op deze manier heb je de vrijheid om de wandventilator buiten handbereik te hangen of te monteren boven een meubelstuk. Vanuit je luie stoel of vanaf je werkplek met een druk op de knop de ventilator aanzetten. Klinkt heerlijk toch?

Nog vragen

Heb je behoefte aan advies bij het kiezen van een wandventilator of heb je aanvullende vragen over het design of de werking? Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag! Contact opnemen kan via een e-mail. Deze kan gestuurd worden naar info@ventilatorenbaas.nl
×

Hoi!

Klik op een van onze klantenservice medewerkers om contact met ons te nemen of mail naar info@delampenbaas.nl

×