Toont alle 2 resultaten

Witte torenventilatoren

Een witte torenventilator is een onmisbaar item in ieder huishouden en in ieder bedrijf. Zodra de zomer zich aandient is een witte torenventilator een toegevoegde waarde voor iedereen. Door de hoogte van de torenventilator wordt de koele wind goed door de ruimte verspreid.
Tegelijk is het fijn dat de torenventilator op de grond geplaatst moet worden, zo neemt deze geen kostbare ruimte in op een tafel of op een kast. In tegenstelling tot staande ventilatoren heeft een torenventilator geen uitstekende voet, maar beschikt deze over een strakke vorm. Onze witte torenventilatoren passen hierdoor gemakkelijk tussen uw andere meubels en zullen niet in de weg staan tijdens de dagelijkse werkzaamheden.

-5%
85.45

Voeding: netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: afstandsbediening

-4%
86.35

Voeding: netstroom
Aantal standen: 3
Bediening: schakelaar op ventilator


Een zee van luxe

Kies voor een witte torenventilator wanneer je op zoek bent naar een mooie en praktische torenventilator. Door de keuze voor wit breng je rust in huis. Wit straalt namelijk rust uit en staat daarnaast ook symbool voor reinheid, ruimte en perfectie. Allemaal kenmerken die je ongetwijfeld graag in huis of op de werkplek terugziet. Daarnaast is een witte torenventilator onderscheidend van andere ventilatoren door het strakke design. Geen roterende bladen en een ronde kop, maar een strakke en rechte ventilator. Een torenventilator creëert een dynamische luchtstroom en laat u optimaal genieten van verkoeling op zomerse dagen. Veel torenventilatoren beschikken over een breed scala aan extra functies. Denk hier bij aan een zwenkfunctie, waardoor de luchtstroom optimaal door de ruimte verdeelt wordt. De witte torenventilator draait hierbij in zijn geheel een kwartslag en draait vervolgens weer terug. Hiernaast beschikken de meeste torenventilatoren over een ingebouwde timer. Hiermee kun je gemakkelijk instellen wanneer je wilt dat de torenventilator aan of uit gaat. Vind je het een fijn idee dat de witte torenventilator al draait wanneer je thuis komt na een drukke werkdag? Geen probleem. Heb je liever dat de torenventilator nog draait totdat jij en je huisgenoten in een diepe slaap zijn gevallen? Ook geen enkel probleem. Als laatst is de bijgeleverde afstandsbediening een extra luxe. Hiermee kun je jouw eigen witte torenventilator gemakkelijk aan- en uitschakelen en ook wisselen van stand is met de afstandsbediening geen enkel probleem. Zo hoef je in de hitte geen stap extra te zetten en zorgt jouw witte torenventilator voor optimaal comfort.

Nog vragen

Heb jij behoefte aan advies bij het kiezen van een torenventilator of heb je aanvullende vragen over het design of de werking? Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag! Contact opnemen kan via een e-mail. Deze kan gestuurd worden naar info@ventilatorenbaas.nl
×

Hoi!

Klik op een van onze klantenservice medewerkers om contact met ons te nemen of mail naar info@delampenbaas.nl

× Hoe kan ik je helpen?